NFL-spiller sagsøger læge for stort millionbeløb

Af: Nicolai Busekist

|

20/09/2022 09:46

Mest læste i dag

Den 33-årige NFL-spiller har sagsøgt en læge for et stort millionbeløb, efter han ved en fejltagelse kom til at punktere spillerens ene lunge.

Tilbage i 2020 pådrog NFL-quarterback Tyrod Taylor sig et brud på ribbene under en træning. Derfor blev han behandlet af holdlæge David S. Gazzaniga.

Det gik dog ikke helt som planlagt, for da lægen ville dulme spillerens smerter, kom han til at punktere hans ene lunge med en kanyle.

Det har nu medført, at Tyrod Taylor har besluttet sig for at sagsøge David S. Gazzaniga samt hans lægepraksis Newport Ortopædisk Institut for medicinsk fejlbehandling.

Ifølge ESPN har han sagsøgt ham for 37 millioner kroner, som han kræver at blive tilkendt i erstatning for den fysiske smerte, han blev forårsaget.

Hertil medførte dette også, at han mistede sin startplads frem mod 2020-sæsonen. Det betød, at han med stor sandsynlighed gik glip af et stort millionbeløb, som han kunne have optjent i bonus.

Som følge af, at han mistede sin plads som startende quarterback, gik han glip af estimeret 37 millioner kroner. Skulle det vise sig at være mere, er det angivet i søgsmålet, at han vil have mulighed for at præcisere beløbet senere.

Til trods for den fejl, han begik, da han skulle behandle Tyrod Taylor, er David S. Gazzaniga fortsat holdlæge for Los Angeles Chargers den dag i dag.