Der har længe været rygter om hans retur, men nu er det officielt. Den britiske bokser vender tilbage til ringen den 1. april.

Anthony Joshua har bekræftet, at han vender tilbage til ringen. Det sker den 1. april, hvor han skal bokse mod Jermaine Franklin.

LÆS OGSÅ: Alle vil se det: Billetter til LeBron James-kampe koster formue

Den 33-årige britiske bokser tabte sine WBA-, IBF- og WBO-titler til Oleksandr Usyk, som efterfølgende også forsvarede dem.

Siden da har der været tvivl om, hvornår Joshua ville vende retur. Især fordi han valgte at afvise en kamp mod Tyson Fury i december, da han ønskede at fokusere på sin genopbygning.

Og netop dette starter han med den 1. april i O2 Arena, hvor AJ for første gang skal i kamp i samarbejde med sin nye træner, Derrick James.

Det bliver desuden første gang i otte år, at Joshuas kamp ikke bliver en PPV-kamp. Derimod vil den være tilgængelig for alle, der har et abonnement hos DAZN.

Selvom mange fans ser frem til at opleve Joshua i ringen igen, er det ikke alle, der er glade for at høre om den nye kamp.

LÆS OGSÅ: Tyson Fury med bizar idé til ny kamp

En af dem, der ikke er det, er bokser Dillian Whyte, der vandt over Franklin i november. Han mener derfor, at han har gjort sig fortjent til at få kampen mod AJ.