Primoz Roglic har valgt at trække sig fra dette års Vuelta a España, efter et voldsomt styrt på tirsdagens etape.

Den slovenske cykelstjerne kommer ikke til at gennemføre dette års Vuelta a España. Han har nemlig valgt at trække sig, efter at han tirsdag styrtede på løbets 16. etape.

LÆS OGSÅ: Ryan Giggs-retssag skal gå om

I forbindelse med styrtet pådrog han sig slemme skader. Dette har nu resulteret i, at han har været nødt til at trække sig, oplyser hans hold, Jumbo-Visma, på det sociale medie Twitter.

Roglic var ellers rigtig godt med i det samlede klassement, hvor han lå nr. 2. Tirsdag forsøgte han at tage sekunder, og det lykkedes ham at hente otte sekunder på Remco Evenepoel fra Quick-Step, som er løbets førende rytter.

Desværre styrtede den slovenske stjerne få meter inden mål. Her slog han sig til blods, men var dog i stand til at gennemføre etapen. Desværre er det nu blevet meldt ud, at han ikke er i stand til at køre videre.

Jumbo-Visma har ikke meldt noget ud om, hvordan Primoz Roglic’ tilstand er. Det var dog tydeligt at se, at han ikke havde det godt, efter at være styrtet før mål i tirsdagens etape.

LÆS OGSÅ: Mads Pedersen jubler: Bedste år nogensinde

Ikke nok med, at blodet strømmede ned ad det ene ben, så virkede han også meget omtumlet, da han blev fulgt over målstregen af sin holdkammerat Mike Teunissen.