Rugbystjerne forsvandt for 14 måneder siden: Nu er hans lig fundet

Af: Nicolai Busekist

|

22/03/2023 09:58

Mest læste i dag

Den tidligere rugbystjerne forsvandt i januar 2022. Nu er hans lig blevet fundet i USA.

Bryn Hargreaves, der har en karriere som rugbystjerne bag sig, blev sidst set i starten af januar sidste år. Efter ikke at være mødt op på arbejde, blev han her meldt savnet af sin arbejdsgiver.

I flere år gjorde han sig som professionel rugbyspiller i hjemlandet England, men da hans karriere sluttede, besluttede han sig for at flytte til USA.

Nu er det blevet bekræftet af hans familie, at han er blevet fundet død tæt på sit hjemme.

Efter hans forsvinden, blev der iværksat en stor eftersøgning i hans lokalområde. Hertil blev der af familien også hyret en privatdetektiv, der skulle finde ham. Alligevel gik der 14 måneder, før hans lig blev fundet.

Til en start blev det af hans familie mistænkt, at han kunne have været offer for en forbrydelse. Der er dog endnu intet, der er blevet klarlagt - hverken om hans forsvinden eller hans død.

Det er hans bror, Gareth, der har delt nyheden om, at hans lig er blevet fundet. Det har han gjort i et opslag på det sociale medie Facebook.

"Hvil i fred, Bryn Hargreaves. Det er med utrolig stor sorg, at jeg kan bekræfte, at vi endelig har fundet Bryn efter 14 måneder. Vi kender stadig ikke til dødsårsagen eller til, hvad der egentlig skete 3. januar 2022. Tak til alle, der hjalp i eftersøgningen," skriver han ifølge B.T.

Hargreaves besluttede sig for at trække sig tilbage fra sin karriere som rugbyspiller i 2012. Inden han stoppede sin karriere, nåede han at spille for fire forskellige klubber: Wigan Warriors, St. Helens, Bradford Bulls og Leigh Centurions.