Schmeichel åbner op om vrede: Det handler om en standard

|

Nicolai Busekist

Mest læste i dag

Landsholdsmålmand Kasper Schmeichel åbner op om den vrede, som han tydeligt udstrålede under opgøret mod Færøerne.

Indtil fredag opgør mod Færøerne havde Kasper Schmeichel ikke lukket ét eneste mål ind i VM-kvalifikationskampe. I de døende minutter af kampen blev der dog lavet om på dette.

Leicester-keeperen blev passeret for første gang, og dermed var håbet og drømmen om at kvalificere sig til VM i Qatar uden at lukke mål ind slukket.

Søndag udtalte han sig til presset i forbindelse med den kommende kamp mod Skotland. Her blev han blandt andet spurgt ind til sin arrigskab, som han tydeligt viste i Parken.

"Det handler bare om ærgerrighed, og det er vores job ikke at lukke mål ind, og når det ikke fungerer, så er der selv" sagde Kasper Schmeichel på pressemødet ifølge B.T.

Inden målet blev scoret, havde den danske målmand en stor redning. Han havde håbet at det ville gøre holdkammeraterne opmærksomme, men det var ikke tilfældet.

I det 89. minut fik færingerne igen chancen, og denne gang udnyttede de den bedre.

"Vi fik advarslen, lige før de scorede, og det er selvfølgelig frustrerende, men vi vandt kampen, og jeg har altid sagt, at det er det vigtigste og ikke clean sheets, men det er en dejlig ting at have," lød det også fra Schmeichel.

Efter scoringen var det tydeligt at se, at han var meget frustreret, og vreden lod han især gå ud over Joakim Mæhle.

Faktisk var han så vred på Mæhle, at han ikke jublede, da han kort tid efter gjorde det til 3-1, og dermed lukkede ned for kampen.

Heldigvis genfandt den danske landsholdsmålmand dog sit gode humør, så han efter kampen kunne være med til at fejre sejren.