|

Nicolai Busekist

Mest læste i dag

Stjernen blev ramt af en mønt i hovedet, der blev kastet af en tilskuer i forbindelse med en jubelscene.

Anthony Elanga kom kort efter, at han blev skiftet ind i det 67. minut til skade under Manchester Uniteds kamp mod Leeds United.

I forbindelse med Freds scoring til 3-2 bliver Elanga ramt af en genstand, der lignede en mønt. Elanga faldt hurtigt til jorden, mens hans holdkammerater kaldte efter lægehjælp.

Manchester United fejrede scoringen til 3-2 foran Leeds' fans, og det blev for meget for en fan fra Leeds, der kastede mønten mod United-spillerne.

Leeds havde kort forinden været bagud med 2-0, før de på to minutter leverede et utroligt comeback og udlignede til 2-2.

Comebacket holdte dog ikke længe, og fansenes frustrationer gik ud over Anthony Elanga.

Efter nogle minutters behandling var Elanga dog tilbage på banen, og spillede resten af kampen. Anthony Elanga endte med at kunne le sidst overfor Leeds' fans, da han scorede til slutresultatet 4-2 kort før tid.

Ifølge Sportsmole har Leeds United iværksat en intern undersøgelse af episoden. Leeds håber på at finde synderen, så han kan blive straffet for hændelsen.

Målet til 4-2 var svenske Elangas mål nummer to i indeværende Premier League-sæson. Sejren betyder samtidig, at Manchester United beholder sin plads i top-4.