Alle øjne rettet mod Jonas Vingegaard: I dag kan det ske

28/08/2023 10:49

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com
I dagens 3. etape af Vuelta A Espana er alle øjne rettet mod Jonas Vingegaard. Den danske cykelrytter har vist imponerende præstationer i tidligere løb som Tour de France, Dauphiné og Baskerlandet, hvilket gør ham til en af de helt store favoritter til at vinde det samlede løb.

Mest læste i dag

Det er dog ikke kun Vueltaen, Jonas Vingegaard er favorit til at vinde, han er også blandt en af de helt store favoritter til at vinde dagens 3. etape.

Jonas Vingegaard har demonstreret et niveau, der antyder, at han er et skridt foran de andre ryttere. Selvom det er et åbent spørgsmål, om han kan opretholde dette niveau efter Tour de France, er der ingen tvivl om, at han er en rytter, der kan skabe afstand til resten af feltet.

Dagens etape byder på en 3 km lang rampe, og selvom Vingegaard har vist, at han kan håndtere eksplosive stigninger i tidligere løb, er det værd at bemærke, at han denne gang skal op imod stærke konkurrenter som holdkammeraten Roglic og Quick-Step rytteren Evenepoel. Det er derfor ikke givet, at han bare kan køre fra dem alle, især på en etape med modvind.

Men hvis der er én, der kan skabe en forskel i medvinden og holde den hele vejen, er det Vingegaard.

Han er den rytter i løbet med det højeste topniveau, og det vil ikke være en overraskelse, hvis han ender med at stå øverst på podiet i dag.