David De Gea nærmer sig storklub

Af: Nicolai Busekist

|

11/08/2023 06:05

Mest læste i dag

David De Geas kontrakt med Manchester United udløb denne sommer, hvorfor han er på jagt efter en ny klub.

På det seneste har der været tvivl om, hvad fremtiden har at byde på for David De Gea. Den spanske keeper står nemlig uden kontrakt, da han er fortid i Manchester United.

Nu lyder det, at han kan være på vej til Real Madrid. Det skriver det britiske medie The Sun.

Dette sker efter, at Thibaut Courtois er blevet meldt ude med en skade. Der er tale om en slem skade i det ene knæ, hvilket vil holde ham ude i flere måneder.

Det vil være muligt for Real Madrid at hente den 32-årige De Gea på en fri transfer. Det skyldes, at han - som sagt - står uden kontrakt, hvilket han har gjort siden slutningen af juni.

Courtois måtte forlade træningsbanen med tårer i øjnene, efter at have pådraget sig den alvorlige skade. Siden er det blevet bekræftet af Real Madrid, at han har revet sit korsbånd over.

Derfor er Andriy Lunin den eneste målmand, som klubben har at trække på. Dette kan dog snart ændre sig, da den spanske klub er i dialog med De Gea.

Klubben har tidligere gjort et forsøg på at hente den spanske keeper. Det forsøgte de at gøre i 2015, men det blev ikke til noget. 

De Gea er ikke den eneste målmand, der er på radaren i La Liga-klubben. Ifølge The Sun har de også et godt øje til Kepa Arrizabalaga, som kan være på vej væk fra Chelsea.

Kepa er blevet sat i forbindelse med Bayern München, som leder efter en ny målmand.

Desuden er der også andre klubber, der har vist interesse for De Gea. Blandt andet har han været kædet sammen med Inter Milan, efter United købte Andre Onana af den italienske klub.