Formel 1-stjerne frygter det værste

Af: Nicolai Busekist

|

19/03/2022 13:40

Mest læste i dag

Formel 1-stjernen har tilsyneladende ikke den store tiltro til, at han og holdkammeraten Lewis Hamilton kommer til at køre med i front.

George Russell mener, at Mercedes kan være langsommere end hold som Alpha Tauri og Alfa Romeo i denne sæson. Det skyldes holdets udfordringer under Formel 1-testene forud for sæsonen. 

Under testene var der konstante udfordringer for Mercedes med begge biler. Blandt andet klagede Russell over balancen under blæsende forhold, mens holdkammeraten Lewis Hamilton kæmpede med bremserne på vej mod den noget usædvanlige niende hurtigste tid.

Mens det altså ser ud til, at Mercedes har problemer med fart og teknik, har Red Bull og Ferrari taget teten foran dem. 

Men ifølge GPFans er det det mindste problem for Mercedes, da George Russell frygter det værst tænkelig scenarie:

"Det er klart, at det hele handler om tider og hurtighed, og vi er bestemt ikke, hvor vi ønsker at være. Vi har gjort lidt fremskridt med at løse nogle problemer, men tempoet er der slet ikke i øjeblikket, så vi er virkelig nødt til at gennemgå dataene for at forstå, hvad der er galt med bilerne," siger George Russell.

"Vi er langt væk fra Red Bull og Ferrari, selv Alpha Tauri og Alfa Romeo er tilsyneladende på vores niveau eller endda hurtigere. Vi har lidt arbejde at gøre inden sæsonstart."

Dog indrømmer han, at det først rigtigt går løs, når sæsonens første løb køres søndag eftermiddag dansk tid.