Stjernes kone afslører hans mulige karrierestop

Af: Nicolai Busekist

|

25/01/2022 12:49

Mest læste i dag

Siden han tabte i NFL-playoffen i weekend mod LA Rams, har der været rygter om et karrierestop. Nu deler konen en video, der antyder det.

Den syvdobbelte Super Bowlvinder Tom Brady har måske spillet sin sidste kamp i NFL. Siden hans hold Tampa Bay Buccaneers tabte til LA Rams i NFL-playoffen, har han været tavs, mens rygterne om hans fremtid har svirret rundt. 

Nu kan det være at hans kone Gisele giver os svaret vedrørende hans fremtid. 

Nogle dage før kampen lagde hun en video op på Instagram, der omhandlede at nyde de ting man elsker at lave en sidste gang. I videoen optræder Tom Brady også. 

Videoen kan have haft en helt anden hensigt, men den har nu kastet benzin på bålet i forhold til hendes mands fremtid i sporten. 

Ifølge The Sun tænker Tom Brady også hen mod enden af karrieren, når han bliver spurgt hvordan den skal slutte: 

"At vinde Super Bowl, men jeg ved ikke, om det er i år det slutter. Jeg ville elske at ende på en Super Bowl. Men jeg tror, ​​jeg ved det, når jeg ved det. Men der er meget, der er usikkert," sagde han inden kampen mod LA Rams. 

Tom Brady har haft en imponerende karriere, hvor han har vundet i alt syv Super Bowls med New England Patriots og Tampa Bay Buccaneers. 

I de syv finaler er han blevet kåret som den bedste spiller på banen i fem af dem.