Ten Hag taler ud efter chokerende nedslagtning

06/03/2023 08:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Pieter van der Woude/BSR Agency/Getty Images

Mest læste i dag

Manchester United-manager Erik ten Hag gjorde det meget klart, at han ikke er tilfreds med, hvad der blev præsteret på banen i opgøret mod Liverpool søndag aften.

Søndag aften er en aften, som man sandsynligvis håber på at glemme hurtigst muligt i Manchester United, da de her blev slagtet af Liverpool på Anfield.

Da Erik ten Hags tropper forlod banen, var det med et nederlag på hele 7-0 i rygsækken. Det er det største nederlag, de har lidt til Liverpool siden 1931.

Efter kampen udtalte den hollandske træner sig til pressen, og her lagde han ikke skjul på, at han slet ikke var tilfreds med, hvordan hans trup havde præsteret på banen. Det var især anden halvleg, han var utilfreds med.

"Jeg er overrasket, fordi jeg i de seneste uger og måneder har set, at dette hold er modstandsdygtigt og har en vinderattitude. I anden halvleg havde vi slet ikke en vinderattitude. Vi holdt ikke planen, det gjorde vi ikke," sagde han ifølge BBC Sport.

Han slog også fast, at det ikke var en professionel kamp, der blev spillet, ligesom han ikke tøvede med at sige, at han var meget vred over kampens resultat.

"Anden halvleg var bare ikke os. Det var ikke vores standarder. Vi spillede ikke som et hold. Det var uprofessionelt. Ja (jeg er vred, red.). Absolut. Jeg er virkelig skuffet og vred over det. Vi trænger til et realitetstjek. Vi er nødt til at tage dette alvorligt," lød det også fra ham.

Næste kamp for Ten Hag og co. bliver ikke i den hjemlige liga. Derimod tørner de sammen med Real Betis i Europa League. Denne kamp bliver spillet den 9. marts. Men inden da er der sandsynligvis krisemøde med alvorsord fra Ten Hag i den engelske klub.