Boris Becker er overbevist: Er ude før jul

Af: Nicolai Busekist

|

14/05/2022 15:52

Mest læste i dag

Tennislegenden er overbevist om, at han er ude af fængslet inden jul i år. Det betyder dog ikke, at hans afsoning er slut.

Boris Becker er sikker på, at han kan blive løsladt fra fængslet inden jul. På dette tidspunkt mener han, at han kan få lov til at afsone resten af sin straf i Tyskland. Det skriver The Sun.

Den tidligere tennisspiller blev idømt 30 måneders fængsel, fordi han havde forsøgt at gemme værdier for 2,5 millioner pund, efter at være blevet erklæret konkurs.

Becker er overbevist om, at han hurtigere kan blive løsladt, hvis han kan få lov til at afsone sin straf i Tyskland. De har nemlig et mere lempeligt straffesystem i Tyskland.

Den 54-årige tidligere tennisspiller står efter sigende til at blive udvist af Storbritannien, når han har afsonet sin straf. Det gælder nemlig for alle, der afsoner mere end et år.

Som følge af den britiske regerings nye Early Removal Scheme, kan han potentiel blive sendt til Tyskland allerede efter syv og en halv måned.

"Han er meget sikker på, at han vil være tilbage i Tyskland i god tid før jul. Han tror på, at han ville være ude af fængslet der til jul, da de har et meget mere skånsomt retssystem," har en kilde sagt til The Sun.