Boris Becker reagerer på beskyldninger fra ekskone

Af: Nicolai Busekist

|

26/02/2023 11:57

Mest læste i dag

Boris Beckers ekskone, Sharleley, har fremsat flere beskyldninger mod den tyske legende. Nu reagerer han på dem.

I et nyligt interview med den tyske avis Bild, har Boris Beckers ekskone, Sharleley, fremsat en række beskyldninger mod ham.

Blandt andet kaldte hun ham for en djævel, ligesom hun hævdede, at det tog Becker ti dage at kontakte deres søn, efter han blev løsladt fra et fængsel i Storbritannien, hvor han var fængslet i 231 dage.

Ikke nok med det, så påstod hun også, at han ikke betaler børnebidrag til hende og deres søn, som derfor må klare sig uden økonomisk støtte fra den tyske tennislegende.

Nu har Boris Becker dog valgt at tage til genmæle, hvilket den 55-årige tidligere tennisspiller har gjort i et interview med mediet Financial Times.

I dette interview spørger journalisten ham blandt andet om, hvorvidt han føler, at han har ændret sig, efter at have siddet i fængsel, og om hvordan han forholder sig til beskyldningerne fra sin ekskone.

"Det føles overraskende meget normalt. Jeg havde virkelig ikke mange flashbacks til fængslet. De siger, at efter et vist antal år i fængslet kan påvirke dig mentalt. Men jeg var der i otte måneder og seks dage, så det var for kort, synes jeg," siger Becker.

Han slår også fast, at han er den samme person, som han var, inden han blev sendt bag tremmer for at have skjult værdier i forbindelse med en personlig konkurs.

Ydermere insisterer han på, at han 'ikke må' betale børnepenge til hans ekskone og søn, fordi han er pålagt restriktioner i forbindelse med hans personlige konkurs. Derudover kalder han også hans ekskone opførsel for 'ikke-cool'.