Boris Becker skal i fængsel

Af: Nicolai Busekist

|

29/04/2022 17:13

Mest læste i dag

Tennislegenden skal en tur bag tremmer, da han er blevet dømt skyldig at have skjult værdier i forbindelse med sin konkurs.

Boris Becker, der vandt den famøse Wimbledon-turnering tre gange i løbet af sin karriere, er blevet idømt en fængselsstraf på to år og seks måneder.

Det er blevet afgjort i retten Southwark Crown Court i London fredag eftermiddag, skriver BBC, der også oplyser, at den tyske tennislegende er blevet kendt skyldig i fire tiltalepunkter.

Tidligere på måneden blev Boris Becker kendt skyldig i at have forsøgt at skjule en række værdier i forbindelse med sin konkurs. Dette omfattede blandt andet en række præmier fra hans karriere, herunder to trofæer fra Wimbledon.

Dertil skulle han også have overført flere hundredetusinde kroner fra sin firmakonto, ligesom han har skjult et banklån på 6,1 millioner kroner og ejerskabet af 75.000 aktier i et tech-firma.

Han undlod også at informere om, at han ejer to tyske ejendomme, en lejlighed i Chelsea, der er et kvarter i den vestlige del af London, samt at han fik en god fortjeneste på slaget af en Mercedes, der har en værdi af 8,4 millioner kroner.

Hans personlige konkurs er opstået som følge af, at han ikke kunne betale sine afdrag på et lån på 27 millioner kroner, som banken Arbuthnot Latham havde bevilliget ham.