Boris Becker taler ud om sin tid i fængslet

Af: Nicolai Busekist

|

22/12/2022 11:57

Mest læste i dag

Tennislegenden Boris Becker har udtalt sig om sin tid i fængslet - og det er ikke ligefrem flatterende vendinger, der er blevet brugt.

I et nyt interview med tyske Sat.1 har Boris Becker afsløret, at han faktisk frygtede for sit liv, da han sad i fængsel i England.

I alt nåede han at tilbringe otte måneder bag tremmer i Wandsworth og dernæst Huntercombe.

Becker har fortalt, at han blev truet på livet, hvis ikke han var villig til at aflevere sine penge og sin frakke til en fængslet drabsmand.

"Det, som jeg senere fandt ud af, var en drabsmand, ønskede mine penge og min frakke. Han truede med at dræbe mig, hvis han ikke fik det," lød det fra Becker til Sat.1.

Episoden skete i Wandsworth, men også i Huntercomb var han ude for en lignende episode, hvor han blev truet af en anden indsat, som var dømt for drab.

"Men den indsatte undervurderede, at de andre indsatte ville hjælpe mig. De truede ham. De reddede mit liv," sagde en tydeligt rørt Becker.

Han gjorde det også klart i interviewet, at fængselsledelsen gjorde, hvad det var muligt at gøre, for at holde ham tryg i fængslet.

Den tyske tennislegende blev sendt i fængsel i april i år, hvor han blev idømt 2,5 år bag tremmer. Så lang tid nåede han dog ikke at afsone.

Becker, der i forbindelse med sin konkurs gemte værdier for 22 millioner kroner, hvilket han blev dømt for, blev i sidste uge løsladt og dernæst udvist af Storbritannien.