Boris Beckers ekskone langer ud: Han er en djævel

Af: Nicolai Busekist

|

20/02/2023 13:56

Mest læste i dag

Efter at have tilbragt et år bag tremmer, har Boris Becker ikke ændret sig, hvis man spørger hans ekskone, Sharlely.

Den i dag 46-årige Sharlely havde ikke mange pæne ord at sige om sin eksmand Boris Becker, da hun talte med den tyske avis Bild. Hun gjorde det nemlig klart, at han har været med til at ødelægge tilværelsen for hende og deres 13-årige søn.

Bl.a. fortalte hun, at det tog Becker intet mindre end 10 dage at tage kontakt til sin søn, efter han var blevet løsladt fra det britiske fængsel.

"Fængslet gjorde ikke Boris til et bedre menneske. Boris lever i sin egen verden, hvor alt kredser rundt om ham," sagde hun til Bild.

Hun gjorde det også klart, at han har to sider af sig selv, som han kan skifte mellem.

"Boris kan være charmerende og kærlig, når han vil, men også ekstremt sårende med ord. En djævel," sagde hun.

Hun sagde også, at hun ikke har nogen idé om, hvor han bor i dag, da han er blevet udvist fra Storbritannien. Ikke nok med det, så slog hun det også fast, at hun ikke har fået en krone fra Becker til deres søn, siden de blev skilt i 2018.

I samme ombæring sagde hun, at Boris ikke går op i, om hun og deres søn har det godt eller dårligt. Derfor mener hun også, at hun ikke ville have ham i sit liv, hvis ikke det var fordi, at de har en søn sammen.

I december sidste år blev Becker løsladt fra fængslet og udvist af Storbritannien, efter at have afsont mindre end halvdelen af de 2,5 års fængsel, han blev idømt.