Caroline Wozniacki afslører: Her får jeg comeback

Af: Nicolai Busekist

|

30/06/2023 08:03

Mest læste i dag

Caroline Wozniacki har afsløret, at hun vender tilbage til professionel tennis. Nu har hun også afsløret, hvornår hun får sit comeback.

32-årige Caroline Wozniacki smed torsdag en sand bombe, da hun offentliggjorde, at hun vender tilbage til professionel tennis.

Efterfølgende er det også kommet frem, at hun har fået et wildcard til Grand Slam-turneringen US Open. Den store turnering begynder i slutningen af august.

Dette er blevet bekræftet af US Open i et opslag på det sociale medie Twitter.

I et interview med Vogue har Wozniacki afsløret, at hun snart vender tilbage til banen. Det kommer til at ske ved WTA 1000-turneringen i Montreal, som løber af stablen i starten af august.

Dette er blevet bekræftet af WTA-turneringen i Montreal på Twitter, hvor det bliver meddelt, at hun har fået tildelt et wildcard.

Det er bestemt ikke første gang, at hun deltager i denne turnering. Tværtimod har hun gode minder fra Montreal, da hun vandt WTA 1000-turneringen tilbage i 2010.

Det er tre år siden, at Wozniacki trak sig tilbage fra professionel tennis. Siden da er hun blevet mor til to børn, men hun frygter ikke, at hun falder igennem.

"Er jeg nervøs? Ikke rigtigt. Jeg vender tilbage til noget, jeg elsker. Ja, jeg kan være nervøs før en kamp. Jeg er okay med det. Jeg har det godt med det," sagde hun til Vogue ifølge Ritzau.

"Kan jeg vinde US Open? Det tror jeg. Kan jeg vinde Australian Open? Det tror jeg. Det er derfor, at jeg gør dette. Vi må bare se, hvad der sker."

Inden hun besluttede at indstille sin karriere, nåede hun at ligge 71 uger som nummer et på verdensranglisten. Desuden vandt hun også 30 titler, hvilket omfatter en Grand Slam-titel ved Australian Open i 2018.

Hun spillede sin sidste kamp på topniveau ved selvsamme turnering i 2020. Her tabte hun til Ons Jabeur. Hun havde på forhånd meldt ud, at det ville blive hendes sidste turnering.