Caroline Wozniacki delte melding ingen så komme: Nu maner TV 2-ekspert til ro

23/08/2023 13:55

|

Emil Martesen

Foto: Mark Kolbe/Getty Images

Mest læste i dag

TV 2-eksperten maner til ro.

Efter en pause fra professionel tennis på mere end tre år, har Caroline Wozniacki gjort et bemærkelsesværdigt comeback.

Men selvom hun tidligere har udtalt, at hun mener, hun kan vinde US Open, er forventningerne nu mere dæmpede.

Det kommer i kølvandet på en række skuffende præstationer, hvor den evigt populære Caroline Wozniacki ikke har fået spillet til at flyde som håbet.

Patrik Wozniacki, Carolines bror og ekspertkommentator hos TV 2, lægger heller ikke skjul på, at det ikke nødvendigvis handler om at vinde, men om at spille op til det niveau, man ved, hun er i stand til.

Han påpeger, at Caroline Wozniacki stadig arbejder på at forbedre essentielle dele af sit spil, som skarphed, returneringer og serv:

"Der har været nogle gode ting, og så er der stadig nogle ting, der skal arbejdes på. Skarphed, returneringer og serven kan blive bedre. Det er essentielle ting, som klart kan forbedres. Og så skal hun vænne sig til at stå i de her situationer igen".

Caroline Wozniacki, der i skrivende stund er rangeret som nummer 632 i verden, risikerer at møde nogle af verdens top-spillere allerede i første runde af US Open, så det er med at være oppe på dupperne, hvis den tidligere verdensetter skal gøre sig nogen forhåbninger om at ryge langt i turneringen.

Ifølge Patrik er det vigtigste dog, at hun viser sit bedste spil og ikke fokuserer for meget på resultatet:

"Jeg forventer ikke et eller andet kæmpe resultat. Det må jeg indrømme. Men kan hun vinde et par kampe, så er det rigtig stærkt", siger han til B.T.

Patrik afslutter med at sige, at ingen ved, hvordan Carolines krop vil reagere på flere kampe i træk, og det er vigtigt, at hun fokuserer på sin præstation frem for alt andet.