Caroline Wozniacki skal spille ved Wimbledon

Af: Nicolai Busekist

|

01/07/2023 06:09

Mest læste i dag

Caroline Wozniacki, der for nylig offentliggjorde sit comeback, skal spille ved den legendariske turnering Wimbledon.

Kort tid efter at have offentliggjort, at hun gør comeback som professionel tennisspiller, stiller Caroline Wozniacki op ved Wimbledon. Her skal hun deltage i en såkaldt showturnering.

Det fremgår af turneringens hjemmeside, skriver Ritzau.

Hun skal spille med i kvindernes doubleturnering for inviterede spillere. Her kommer hun til at danne par med den 44-årige Cara Back, der har stor erfaring med at spille double, da hun i sin aktive karriere vandt damedoublen tre gange ved Wimbledon.

Torsdag kom det frem, at Wozniacki har besluttet at gøre comeback som professionel tennisspiller. Det er mere end tre år siden, at hun offentliggjorde sit karrierestop.

Hendes officielle comeback får hun først i august, hvor hun skal deltage i WTA 1000-turneringen i Montreal. Derefter går turen videre til US Open, der også løber af stablen i august. Begge turneringer har hun fået wildcards til.

Det forventes ikke, at man kommer til at se hendes reelle form ved Wimbledon. Derimod er der tale om ren og skær opvisning.

Showkampene bliver spillet fra 11. til 16. juli, men de professionelle kampe starter allerede på mandag.

Den 32-årige Wozniacki offentliggjorde sit comeback i et stort interview med Vogue, som blev sendt på gaden torsdag. Her gjorde hun det klart, at hun har planer om at gøre et ambitiøst forsøg på at vende tilbage.

"Er jeg nervøs? Ikke rigtigt. Jeg vender tilbage til noget, jeg elsker. Ja, jeg kan være nervøs før en kamp. Jeg er okay med det. Jeg har det godt med det," sagde hun i interviewet med Vogue.

Hun slog også fast, at hun selv har en tro på, at hun kan vende tilbage og vinde Grand Slam-titler.

"Kan jeg vinde US Open? Det tror jeg. Kan jeg vinde Australian Open? Det tror jeg. Det er derfor, at jeg gør dette. Vi må bare se, hvad der sker," lød det fra hende.