Clara Tausons nye træner er ikke i tvivl: Så langt kan hun nå

Af: Nicolai Busekist

|

31/05/2023 06:52

Mest læste i dag

Clara Tausons nye træner, Carlos Martinez, er ikke i tvivl om, at hun har et stort potentiale.

Det er ikke uden grund, at Carlos Martinez har besluttet at arbejde sammen med danske Clara Tauson. Det skyldes, at han mener, at hun har et stort potentiale.

Han mener, at den unge danser har potentiale til at kunne spille med om de helt store titler i fremtiden.

"Hun kan blive én af de spillere, der kæmper med om de store titler i fremtiden. Det er jeg sikker på," siger han til B.T., da de snakker med ham på Roland Garros-anlægget i Paris.

Dette har hun også bevist i denne uge, hvor hun spillede sig videre til anden runde i French Open. Det er især imponerende taget i betragtning af, at hun inden da havde spillet sig hele vejen gennem kvalifikationen.

Tauson og Martinez har kun arbejdet sammen i lidt over en måned, men det ændrer ikke på, at han allerede nu ved, hvor god hun kan blive.

"Clara er en ung spiller med et stort potentiale. Jeg tror, vi har en stor fremtid sammen, hvis hun altså kan håndtere mig," siger han med et smil.

Den spanske træner er kendt for at være hård, men det er dét, der har gjort ham til en succesfuld træner. Bl.a. har han hjulpet Svetlana Kuznetsova med at vinde to Grand Slam-titler i sin karriere.

Derfor tøver han heller ikke med at sige, at Tauson stadig skal forbedre en masse ting, hvis hun vil nå helt til tops. I samme ombæring slår han også fast, at hun har 'en masse ting', som andre spillere ikke har.

Tauson spiller sin næste kamp i French Open onsdag eftermiddag. Her skal hun spille mod Leylah Fernandez, der ligger nummer 49 i verden.