Derfor var tirsdagens sejr meget mere end bare en sejr for Novak Djokovic

Af: Emil Martesen

|

06/09/2023 13:30

Foto: Al Bello/Getty Images
Foto: Al Bello/Getty Images
Novak Djokovic gjorde det han var bedst til tirsdag, men ...

Mest læste i dag

I en alder af 36 år viser Novak Djokovic endnu engang god figur.

Denne gang drejer det sig som Grand Slam-turneringen US Open, hvor den serbiske tennisstjerne endnu engang har bevist, hvorfor han er en af de største i sporten, efter at have sikret sig en plads i semifinalen i US Open med en overbevisende sejr over den amerikanske modstander, Taylor Fritz.

Novak Djokovic, der er kendt for sin urokkelige vilje og præcise spil, dominerede banen fra start til slut, og satte for alvor til Taylor Fritz til vægs. Med cifrene 6-1, 6-4 og 6-4 viste Novak Djokovic endnu engang prøver på sin overlegenhed på tennisbanen.

Men denne sejr var mere end bare en billet til semifinalen; det var et historisk øjeblik, der markerede Djokovic's 47. grandslam-semifinale, en præstation der nu sætter ham foran Roger Federer i rekordbøgerne.

Det er en milepæl, der understreger en karriere fyldt med triumfer og en næsten uovertruffen evne til at præstere på det højeste niveau, selv som en veteran i spillet.

Taylor Fritz, der rangerer som nummer ni i verden, kæmpede bravt, men kunne ikke matche Novak Djokovic's præcision og strategiske spil.

Og selvom han viste tegn på genoplivning i det tredje sæt, var det ikke nok til at overvinde den serbiske mester, der nu ser frem til at møde enten Frances Tiafoe eller Ben Shelton, når der tages hul på semifinalen.