Djokovic 'takker' turneringsarrangører for delte billeder: Jeg ser fuld ud

20/08/2023 10:14

|

Nicolai Busekist

Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images

Mest læste i dag

Tennisstjernen Novak Djokovic har takket arrangørerne af Cincinnati Open for at dele en række billeder, hvor han 'ser fuld ud'.

Novak Djokovic har sendt en takt til arrangørerne af Cincinnati Open, der har delt en række billeder af den serbiske tennisspiller på Instagram.

Tilsyneladende mener han ikke selv, at det er de mest flatterende billeder af ham, de har valgt at dele. Derimod mener han faktisk, at han 'ser fuld ud' på billederne.

Det har han skrevet som kommentar til det opslag, der er blevet delt på det sociale medie.

"Haha. Tak for at dele billeder, hvor det ser ud som om, at jeg var fuld på banen," kommenterede Djokovic.

På billederne ligner det, at han sender luftkys til en tilskuer, der er i fuld gang med at fotografere ham.

Efterfølgende har han afsløret, at det faktisk ikke var tilfældet. Derimod var det luftkys, der var tiltænkt tennisspiller Hubert Hurkacz, da der hang et stort banner af den polske stjerne på banen.

Den sjove episode fandt sted i en kamp mod spanske Alejandro Davidovich-Fokina. Her var kampen blevet sat på pause, og Djokovic besluttede sig derfor for at finde en måde at fordrive tiden lidt på.

Djokovic har også afsløret, at han er glad for at være tilbage i Cincinnati. Han har ikke deltaget i den amerikanske turnering siden 2019.

Generelt har han i de seneste år slet ikke været med i turneringer i USA. Det skyldes, at de har haft strikse regler i forhold til indrejsende. Blandt andet har det været påkrævet, at alle rejsende var vaccineret mod coronavirus, hvilket Djokovic ikke er.