Drama ved Australian Open: Uventet exit

Af: Nicolai Busekist

|

19/01/2022 14:18

Mest læste i dag

Kampen mellem Harmony Tan og Elina Svitolina tog en noget uventet og dramatisk drejning. Den blev afbrudt efter Harmony Tan måtte give op. 

Den franske tennisspiller Harmony Tan blev nødt til at trække sig fra kampen mod Elina Svitolina på dramatisk vis. Hun blev nemlig transporteret væk i en kørestol i slutningen af tredje sæt. 

Harmony Tan blev kørt væk i en kørestol, efter hun kampen igennem døjede med en lægskade, der til sidst betød, at hun måtte trække sig, men ikke uden kamp. 

Det var nemlig dommeren i kampen, der rådede hende til at stoppe kampen, og blive kørt ud i en kørestol. Det takkede hun ja til, eftersom hun var bagud med 5-1 i det sidste sæt. 

Det var en følelsesladet Harmony Tan, der forlod banen i kørestolen, mens publikum klappede hende ud. 

Også hendes modstander Elina Svitolina er trist over, at det skulle ende på den måde: 

"Det er altid forfærdeligt for enhver atlet at blive skadet i kamp, og forhåbentlig kan Harmony komme sig og snart komme tilbage på banen," sagde Elina Svitolina ifølge ABC News. 

Harmony Tan spillede ifølge Svitolina godt, og gjorde det svært for hende. Elina Svitolina vandt i tre sæt med cifrene 6-3, 5-7 og 5-1 i det sidste sæt, hvor Harmony Tan trak sig fra kampen.