Efter hård periode overrasker Holger Rune alt og alle - vent til du læser hvorfor og du efterlades i chok

Af: Emil Martesen

|

14/08/2023 12:00

Mest læste i dag

Den danske tenniskomet overrasker alt og alle.

Den unge danske tennisstjerne Holger Rune har taget tennisverdenen med storm.

Og selvom der ikke har været meget at skrive hjem om, da han for nyligt lagde vejen forbi Toronto, så er den danske tennisstjerne for alvor tilbage på sejrssporet.

Det er heller ikke hvilken som helst tennisstjerne, som Holger Rune satte til vægs.

Den danske stjerne besejrede nemlig verdensetteren Carlos Alcaraz.

Og selvom Holger Rune og Carlos Alcaraz' seneste reelle opgør på banen fandt sted under Wimbledon, hvor de spillede mod hinanden i kvartfinalen, så var det med en helt anden udgang denne gang.

Tilbage i Wimbledon var det nemlig spanske Carlos Alcaraz, der løb med sejren i tre sæt.

De kunne potentielt også have spillet mod hinanden ved National Bank Open i Canada. Sådan kom det dog ikke til at gå, da den danske tennisstjerne blev slået ud i sin første kamp.

Alligevel fik de faktisk en chance for at spille mod hinanden i Canada. Dette havde arrangøren bag turneringen sørget for, hvilket de har delt en video af på X og YouTube.

Der var dog ikke tale om en helt almindelig kamp. Derimod var Rune blevet bedt om at udfordre Alcaraz til at spille en kamp med nogle helt særlige ketsjere.

Konkret skulle de begge spille med en ketsjer, hvor omtrent halvdelen af alle strenge manglede. Derfor var de nødt til at ramme bolden med midten af ketsjeren.

Selvom de begge havde svære vilkår, da de spillede med manglende strenge, formåede de at få sendt et par slag afsted:

“Det her er virkelig svært. Men jeg tror, jeg nok skal lære det. Det er ikke måden at spille med det på. Men du ved, at jeg skal overvinde problemerne", sagde Carlos Alcaraz i denne forbindelse.

Inden længe skal de to stjerner igen i aktion, da både Holger Rune og Carlos Alcaraz deltager i Masters 1000-turneringen i Cincinnati.

Det er deres sidste turneringen, inden de skal spille US Open, som er årets sidste Grand Slam. Det er dermed også Holger Runes sidste chance for at vinde en Grand Slam-titel i år, hvilket var hans mål.