Efter stor succes: Holger Rune forlænger

Af: Nicolai Busekist

|

08/12/2022 07:58

Mest læste i dag

Tennisstjernen Holger Rune har haft stor succes med sit samarbejde med træner Patrick Mouratoglou, hvorfor aftalen nu forlænges.

19-årige Holger Rune fik sit helt store gennembrud i professionel tennis i denne sæson. Især i de seneste måneder af sæsonen har han imponeret på særlig vis.

En af årsagerne til dette er, at han har forøget sit trænerteam. I oktober indgik han nemlig en aftale med den kendte tennistræner Patrick Mouratoglou.

Her indgik de en aftale om, at han skulle være en del af Runes hold resten af året. Nu er de dog blevet enige om at fortsætte deres samarbejde, som allerede har givet et stort afkast.

Det er dog ikke ensbetydende med, at han kommer til at følge den danske stjerne i hele næste sæson. Indtil videre løber den nye aftale nemlig kun frem til slutningen af januar 2023.A

Aftalens forlængelse er blevet bekræftet af Aneke Rune, der er mor til og manager for Holger Rune. Hun fortæller også, at alle er glade for, at det har været muligt at forlænge aftalen.

"Alle er glade, og teamet fungerer rigtig godt, så vi fortsætter de gode takter i Australien, fordi muligheden er der," fortæller hun til B.T.

Til trods for, at det først var i oktober, at Mouratoglou blev tilknyttet Rune som træner, har de kendt hinanden siden han var blot 13 år gammel.

Desuden kender de også hinanden, da det unge tennistalent har været tilknyttet trænerens tennisakademi i Frankrig.