Efter stort comeback: Nu bryder Holger Rune tavsheden

15/08/2023 08:33

|

Emil Martesen

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Mest læste i dag

Den danske tenniskomet bryder tavsheden i kølvandet på det store comeback.

Caroline Wozniacki var en af Danmarks mest prominente tennisstjerner, før hun lagde ketcheren på hylden.

Men man skal ikke spole tiden ret langt tilbage før hun løftede sløret for et comeback til den professionelle tennisverden.

Og dette skridt har bestemt ikke kun glædet hendes fans, men også inspireret den unge tennis sensation, Holger Rune.

I et nyligt interview, hvor Rune blev spurgt om Caroline Wozniackis indflydelse på hans karriere, lagde han ikke skjul på sin beundring for hende.

Han nævnte blandt andet, hvordan hendes triumf ved Australien Open i 2018 gav ham troen på, at han også kunne opnå lignende højder i sin egen karriere:

"Da jeg så hende vinde en grand slam-turnering, blev det mere realistisk for mig at tro, at jeg også kunne gøre det en dag", sagde Rune hudløst ærligt til B.T.

Holger Rune delte også sin entusiasme for Wozniackis comeback på sociale medier. I et opslag på Instagram, hvor han blev interviewet sammen med Wozniacki, skrev han følgende:

"Dansk energi. Godt at have dig tilbage på Touren".

Mens Caroline Wozniacki forbereder sig til sin første kamp mod ukrainske Elina Svitolina, har Holger Rune også travlt med sine egne kampe. Han er sjetteseedet og vil møde vinderen af kampen mellem Yannick Hanfmann og Mackenzie McDonald, når der tages hul på anden runde.

Det er tydeligt, at Caroline Wozniackis tilbagevenden ikke kun har bragt glæde til tennisfans, men også tjener som en kilde til inspiration for den næste generation af danske tennisstjerner.