Én særlig ting er ændret for Caroline Wozniacki: "Måske bliver hun påvirket"

13/08/2023 18:00

|

Emil Martesen

Foto: Mark Kolbe/Getty Images

Mest læste i dag

Særligt én ting er ændret for den danske tennisstjerne.

Efter en overraskende tilbagevenden til tennisverdenen ser den tidligere verdensetter, Caroline Wozniacki, frem til igen at duellere på banen.

Og man skal heller ikke spole tiden tilbage, før den danske tennisstjerne leverede et overlegent comeback , da hun tog hul på turneringen i Montreal.

Men ikke desto mindre, så er tingene vendt på hovedet for den tidligere verdensetter i tennis, Caroline Wozniacki.

For efter at have gjort et sensationelt comeback i sporten, er det tydeligt, at hendes liv nu har en anden retning.

Det løfter hendes far og træner, Piotr Wozniacki, sløret for i et interview med Jyllands-Posten, hvor han ikke lægger skjul på, at Carolines daglige rutine har ændret sig.

Tidligere ville hun tilbringe lange timer på tennisanlægget, interagere med andre spillere og fordybe sig i spillet. Men nu - efter træning, massage og frokost - skynder hun sig hjem til sin familie.

Piotr Wozniacki bemærker, at familien nu er Caroline Wozniackis førsteprioritet:

"Jeg ved ikke, hvordan Caroline vil reagere, hvis et af børnene er sygt eller er ked af, at nu skal mor afsted til kamp igen", lyder det fra Piotr Wozniacki inden han fortsætter:

"Måske kan hun lukke det ude, måske bliver hun påvirket. De svar har vi ikke endnu".

Og på trods af Caroline Wozniacki har vist lovende præstationer i sin tilbagevenden til sporten, herunder en sejr over Kimberly Birrell i Montreal, er det klart, at hendes rolle som mor nu spiller en central rolle i hendes liv.