Har pådraget sig håndledsskade: Tennistalent ude resten af sæsonen

Af: Nicolai Busekist

|

07/10/2022 07:51

Mest læste i dag

Den blot 19-årige Emma Raducanu kommer ikke til at spille mere tennis i denne WTA-sæson, da hun har pådraget sig en håndledsskade.

Det betyder dog ikke, at hun er helt færdig med at spille tennis for i år. Den 19-årige brite håber nemlig fortsat på at kunne være klar til Billie Jean King Cup-finalerne i Glasgow i november.

I næste uge skulle hun dog have taget del i Transylvania Open i Cluj-Napoca i Rumænien, hvor hun var kommet med på et wildcard. Denne turnering har hun dog trukket sig fra.

Ligeledes betyder det, at hun ikke kommer til at deltage i den kommende Guadalajara Open i Mexico, der bliver skudt i gang den 17. oktober.

The Sun har fået bekræftet af Emma Raducanus repræsentant, at hun ikke kommer til at spille en WTA-turnering igen, før i starten af 2023-sæsonen.

Det forventes, at hun stiller klar ved United Cup i Australien, som er den første turnering, der spilles næste år.

Den 19-årige Raducanu er i skrivende stund nummer 67 i verden, og er udtaget til at repræsentere Storbritannien ved Billie Jean King Cup i næste måned.

Dette kræver dog, at hun når at blive sin skade kvit. Gør hun ikke det, vil det unge talent være nødt til også at sidde denne turnering over.

Raducanu så egentlig ud til at have det fint, da hun tabte i første kamp i Ostrava Open. Alligevel lyder det nu, at hun ikke kommer til at spille mere i WTA i denne sæson som følge af håndledsskaden.