Holger Rune afslører: Sådan blev jeg gode venner med Nick Kyrgios

Af: Nicolai Busekist

|

28/03/2023 11:56

Mest læste i dag

Holger Rune har løftet sløret for, hvordan han endte med at blive gode venner med australske Nick Kyrgios.

Den danske tennisstjerne Holger Rune har afsløret, at han har et godt forhold til australske Nick Kyrgios, som startede, da han sendte ham en besked som junior, hvor han fik et pæn svar fra Kyrgios.

I løbet af det sidste stykke tid, har forholdet mellem Rune og Kyrgios udviklet sig, da de begge to har talt varmt om hinanden, når de er blevet spurgt ind til deres relation.

"Jeg spillede på Futures-touren. Han var meget flink til at hjælpe mig med taktik, og var meget høflig," fortæller Rune til The Tennis Letter.

"Jeg tænkte bare: 'OK. Jeg giver det en chance og prøver at skrive til ham', og han svarede mig. Siden da har vi haft et godt forhold.

"Jeg respekterer ham meget. Han er en helvedes god spiller," runder han af.

Citatet valgte The Tennis Letter at dele på det sociale medie Twitter, hvor Kyrgios opdagede det. Han delte det herefter med en række emojis på sin egen profil.

I november sidste år offentliggjorde Rune, at han og Kyrgios inden længe skal stå ansigt til ansigt. Det vil ske i forbindelse med en opvisningskamp, der spilles den 24. maj i København.

Når de mødes, bliver det første gang, de to skal spille mod hinanden. Derfor er det også en kamp, som rigtig mange tennisfans ser frem til at se.

Tidligere har Kyrgios gjort det klart, at han mener, at den unge dansker har et stort potentiale, og at han kan komme til at vinde flere grand slam-turneringer.

"Holgers potentiale er utroligt, og det er stort nok til at vinde flere grand slam-turneringer i løbet af hans karriere. Det kan blive stort for tennissporten," sagde Kyrgios i februar.