Holger Rune afslører stor nyhed

Af: Nicolai Busekist

|

18/01/2023 07:56

Mest læste i dag

Holger Rune har løftet sløret for, at han filmer med Netflix, da han skal være med i anden sæson af serien 'Break Point'.

I sidste uge kom det frem, at Holger Rune og co. var i dialog med Netflix, der har ønsket, at han skal være en del af anden sæson af deres seneste dokuserie 'Break Point'.

Her er der tale om en serie, hvor man følger en række af de største stjerner indenfor tennissporten. Blandt andet har man i de første afsnit fulgt spillere som Taylor Fritz og Nick Kyrgios.

Og nu skriver Ekstra Bladet, at der ikke er langt fra tanke til handling hos Rune-lejren, for de er nemlig allerede i gang med at filme med Netflix til den næste sæson af 'Break Point'.

Det har avisen fået bekræftet af Holger Rune selv, der tirsdag morgen dansk tid sikrede sig en sejr over Filip Krajinovic i Australien Open, hvor han derfor er avanceret til 2. runde.

"Vi er allerede i gang. De filmer en lille smule fra min næste kamp også. Jeg spændt på det. Jeg tror, det bliver fantastisk," lød det fra Holger Rune, da han talte med Ekstra Bladet.

Som følge af aftalen med Netflix, skal den 19-årige stjerne nu indstille sig på, at han i den kommende tid kommer til at have et kamerahold med sig.

Til Ekstra Bladet har han forklaret, at han ikke har problemer med det, da han er blevet vant til, at han nærmest er omgivet af kameraer.

Holger Rune benægtede ikke, at han sagtens kan se, at der er fordele forbundet med det, da han ved sin deltagelse kan promovere sig selv, men også hjælpe med at promovere tennis som helhed.

At han pludselig bliver Netflix-stjerne, får ham dog ikke til at afvige fra sit klare mål om at blive verdens bedste tennisspiller.

"Min drøm er ikke at blive en filmstjerne. Min drøm er at blive den bedste tennisspiller. Men det er fedt. Jo flere seere vi kan få, og jo mere hype vi kan få, desto bedre," sagde han.