Holger Rune er ikke i tvivl: Det er årets bedste oplevelse

Af: Nicolai Busekist

|

29/12/2022 10:25

Mest læste i dag

2022 blev året, hvor Holger Rune for alvor fik cementeret, at han er en af de bedste tennisspillere i hele verden.

Den blot 19-årige Holger Rune viste sig flere gange fra sin bedste side i løbet af 2022, hvilket førte til, at han i slutningen af året var blandt de ti bedste spillere i verden.

Til trods for, at det har været et år, der har budt på flere store oplevelser, er Rune ikke i tvivl om, hvad der har været den største oplevelse i løbet af dette år.

Ganske vist lykkedes det ham at vinde Stockholm Open, hvor han slog græske Stefanos Tsitsipas i finalen, men der var én ting, som den danske tennisstjerne så som en større oplevelse.

Til Billed-Bladet fortæller den unge stjerne, at han selv synes, at den største oplevelse i 2022, var at vinde over Novak Djokovic.

"Min finale i Paris Masters mod Djokovic, lyder det fra Holger Rune, da Billed-Bladet beder ham om at nævne årets fedeste oplevelse og præstation.

Sejren over Djokovic betød også, at han kunne glæde sig over at have fået en samlet sejr med fra Paris Masters i november.

Ikke nok med det, så var det også med til at give ham nok point til at få en plads i top-10 på ATP-ranglisten. Det er en liste, som den unge dansker nu drømmer om at nå helt til tops på.