Holger Rune er klar i mælet: Dette er mit mål

Af: Nicolai Busekist

|

21/11/2022 07:58

Mest læste i dag

Danske Holger Rune er slet ikke i tvivl om, hvad hans mål er. Det 19-årige tennistalent har nemlig et mål om at blive verdens bedste tennisspiller.

Holger Rune har haft en rigtig god sæson i år. Og han formåede også at overgå hans eget mål, fortæller han i et interview med spanske Marca.

"Mit mål for sæsonen var at ende i top-25. Jeg forventede ikke at blive førstereserve og nr. 10 på ranglisten," sagde han til den spanske avis ved ATP Finals.

Han har dog ikke i sinde at se sig tilfreds, fordi han har sikret sig en plads i top-10. Derimod har han et helt klart mål for næste sæson.

"Mit mål for næste sæson er at blive nr. 1. Jeg har slået næsten alle spillerne i top-10, herunder nr. 1. Jeg ved, hvad jeg mangler, og det er derfor, jeg kommer til at arbejde hårdt i forsæsonen," sagde han.

Han slog dog også fast over for den spanske avis, at for ham handler det ikke om, at han vil være bedre end Carlos Alcaraz. Derimod handler det om at være den bedste.

"Mit mål er ikke at være bedre end Carlos, men at være den bedste. Jeg er nødt til at koncentrere mig om mig selv," lød det fra den 19-årige dansker.

"Han er en ven og en rival på samme tid. Jeg så ham i går, og startede med at lykønske ham med at være sluttet som nr. 1."