Holger Rune får stor ros af tennislegende

07/06/2023 06:20

|

Nicolai Busekist

Foto: Alexander Scheuber/Getty Images

Mest læste i dag

Holger Rune har sikret sig en plads i kvartfinalen ved French Open, og det har affødt ros fra tennislegenden Mats Wilander. 

Mandag kunne Holger Rune spille sig videre til kvartfinalen i French Open. Det krævede dog hele fem sæt, inden han kunne lade sig kåre som vinder over argentineren Francisco Cerundolo. 

I forbindelse med kampen har han fået stor ros af tennislegenden Mats Wilander. Han er i dag ekspert hos tv-stationen Eurosport, og det var her, han roste den unge dansker. Omvendt gav han også udtryk for bekymring. 

"Jeg er meget imponeret af hans evne til at løse problemer. Man er altid lidt bekymret, når man spiller fem sæt på dette tidspunkt i turneringen. Det er bekymrende, at han tabte fjerde sæt 1-6," sagde han ifølge Ritzau. 

"Men på samme tidspunkt så lod han bare det sæt smutte, så på den måde var det også meget modent i forhold til det taktiske i tenniskampen. Mentalt er han meget moden." 

Han fortalte også, at han føler, at Holger Rune har en tendens til at miste sin koncentration i ny og næ. Det er ikke noget, som oplever hos en spiller som Carlos Alcaraz. 

Der er dog især én ting ved Holger Rune, som Mats Wilander er meget imponeret over. Det er hans evne til at finde det bedste spil frem fra gemmerne, når der for alvor er brug for det. 

"Jeg tror, at han vinder grand slam-turneringer, fordi han har evnen til at tænde og slukke, og han kommer næsten altid tilbage og spiller sit bedste tennis, når han har mest brug for det," lød det fra ham.