Holger Rune hædres med flot pris

Af: Nicolai Busekist

|

14/12/2022 07:55

Mest læste i dag

Danske Holger Rune har haft en fænomenal sæson, og for netop dette bliver han nu hædret med en flot pris.

Det er ikke til at komme udenom, at Holger Rune har haft et rigtig godt år i 2022. Og netop det faktum, at det har været et år, der har budt på flere store bedrifter, bliver han nu hædret for af tennisforbundet ATP.

I et opslag på det sociale medie Twitter har ATP nemlig afsløret, at den 19-årige dansker er blevet kåret som 'Newcomer of the year' - Årets Nye Spiller. Det skriver Ritzau.

Det er en pris, der bliver uddelt til en ung spiller, der i løbet af året har gjort sit indtog på top-100 for første gang samt har sat sit aftryk på ATP Touren.

Og det er svært at benægte, at det danske talent lever op til begge dele. Han startede nemlig året ud som nummer 103 og sluttede som nummer 11. Han var tilmed kortvarigt en tur i top-10.

"Den 19-årige dansker er blevet udnævnt som Årets Nye Spiller ved ATP Awards 2022 efter en enestående sæson, hvor han vandt tre ATP-titler og nåede top-10 på verdensranglisten for første gang," skriver ATP på sin hjemmeside i forbindelse med kåringen.

Holger Rune har også udtalt sig i denne forbindelse, og her har han ikke lagt skjul på, at det er stort for ham at vinde denne pris. Samtidig gør han det klart, at han allerede nu ser frem til næste sæson.

"Jeg har arbejdet virkelig hårdt hele året for at gøre det så godt som muligt, og det er rigtig fedt at se, at mine kolleger har stemt på mig, så det betyder meget. Jeg kan ikke vente på 2023. Det bliver forhåbentlig endnu et stort år," lyder det fra det kun 19-årige talent.