Holger Rune i endnu en nedtur

Af: Nicolai Busekist

|

20/07/2022 09:13

Mest læste i dag

Det danske tennistalent er inde i en dårlig stime for tiden, som han endte med at udbygge tirsdag.

Holger Rune måtte tirsdag forlade ATP-turneringen i Hamborg i første runde, efter at have tabt til hollandske Tallon Griekspoor med sætcifrene 6-7, 5-7.

Det vil sige, at den danske stjerne har udbygget sin dårlige stime, der nu lyder på seks tabte kampe i streg, siden han leverede sit flotte resultat med en kvartfinale ved French Open.

Rune lagde fint ud mod hollanske Tallon Griekspoor, der er nr. 47 på ATP-verdensranglisten, men det var ikke nok til at sikre sig en sejr over ham.

Til trods for, at Rune hurtigt fik brudt sin modstander, lykkedes det for Griekspoor at få tvunget det første sæt ud i en tiebreak. Denne endte med at falde ud til hollænderens fordel efter en tæt duel.

Også i andet sæt var der tale om en tæt affære, men den danske stjerne kunne ikke helt få styr på sin sav, som i sidste ende medvirkede til, at han også tabte andet sæt.

Det vides ikke, hvornår Holger Rune igen skal i aktion, men den danske tennisstjerne håber sandsynligvis på, at han kan trække en sejr med hjem næste gang, han træder ind på banen.