Holger Rune kan ende i skrækkamp i Miami

Af: Nicolai Busekist

|

21/03/2023 11:56

Mest læste i dag

Holger Rune deltager i denne uge i Masters 1000-turneringen Miami Open, hvor han kan ende med at løbe ind i en vaskeægte skrækkamp.

Senere på ugen skal danske Holger Rune igen i aktion. Her skal han nemlig deltage i Miami Open, der er sæsonens anden Masters 1000-turnering.

Den 19-årige stjerne skal dog ikke spille med fra første runde, som han sidder over. Det vil sige, at han først skal spille sin første kamp fredag eller lørdag, skriver Ritzau.

Her skal han møde vinderen af en kamp mellem Pedro Cachin eller Márton Fucsovics, der er at finde som hhv. nr. 63 og nr. 74 i verden.

Rune, der er nr. 8 på verdensrangslisten, er seedet som nr. 7 i den store turnering. Derfor står han til at nå langt i turneringen, der er en af de største, hvis man ser bort fra de fire grand slams.

Hvis han skal leve op til sin rangering, skal han dog være klar til at støve hårde konkurrenter af vejen.

I tredje runde kan han ende med at skulle møde den argentinske Diego Schwartzman, der ligger nr. 38 i verden.

Herefter bliver der skruet op for niveauet, da Rune kan møde Taylor Fritz i fjerde runde. Han er nr. 10 på verdensranglisten, hvorfor det kan blive en hård opgave for det danske talent.

Formår han at vinde over Fritz, kan han møde Carlos Alcaraz, der natten til mandag vandt Masters 1000-turneringen i Indian Wells, hvilket gav ham nok point til at vende tilbage til nr. 1 på verdensranglisten.

Rune var også med i turneringen i Indian Wells, men det endte med at blive et kort visit for den unge dansker, da han i sin anden kamp blev sendt ud af turneringen af schweiziske Stan Wawrinka.