Holger Rune langer ud: For flovt at sige højt

Af: Nicolai Busekist

|

03/06/2022 12:00

Mest læste i dag

Onsdag aften tabte Holger Rune til norske Casper Ruud i kvartfinalen i French Open, der også kaldes Roland Garros. Men en episode, der fandt sted efterfølgende har fået mest fokus.

Der har været kastet flere anklager mellem Rune- og Ruud-lejren, efter de to tennisstjerne stod overfor hinanden onsdag aften, hvor nordmanden endte med at trække det længste strå.

Efterfølgende har Holger Rune nemlig været ude at sige, at Casper Ruud skulle have hoveret og råbt ham ind i ansigtet i omklædningsrummet.

Det vil de fleste mene er en ganske usportslig opførsel, men det store spørgsmål er, om det egentlig er sket. Både Casper Ruud og folk omkring ham, herunder hans far, har nemlig været hurtige til at benægte, at det skulle være sket.

Det har nu fået Holger Rune til igen at lange ud efter Ruud, da den danske tennisstjerne står ved sine udtalelser.

"Det er ikke løgn, hvad jeg siger, og Casper må stoppe med at snakke usandt. Han ved, at han gjorde det, men det er for flovt at sige det højt. Han burde også være den modne udenfor banen," sagde Holger Rune til det norske medie Dagbladet.

Ligeleds gav han også udtryk for, at han er 'rystet over', at Ruud bliver ved med at benægte 'sin opførsel efter kampen'.

Slutteligt gjorde han det dog også klart, at han synes, at det er på tide, at legen stopper. Pressen skal give Casper arbejdsro, da Rune ikke ønsker, at den store mediedækning skal være forstyrrende for ham.