Holger Rune med chokerende afsløring: Får dødstrusler

01/07/2023 06:38

|

Nicolai Busekist

Foto: Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images

Mest læste i dag

Holger Rune har afsløret, at han jævnligt modtager grimme kommentarer på de sociale medier. Men det stopper ikke her.

Som kendt sportsudøver må man ofte lægge øre til lidt af hvert. Det er også tilfældet for den danske tennisstjerne Holger Rune, hvis kendisfaktor har været voldsomt stigende de seneste år.

De fleste af dem, der følger med på hans sociale medier, vil ham kun det bedste. Desværre er det ikke tilfældet for alle, da den unge tennisstjerne også modtager chikanerende beskeder.

I nogle tilfælde modtager han endda også noget, der er endnu værre. I et interview med The Times har Holger Rune afsløret, at han flere gange har oplevet at modtage dødstrusler.

"Jeg modtager dødstrusler," siger han direkte i interviewet.

Han giver også udtryk for, at han er meget uforstående overfor, at folk skriver sådanne ting på de sociale medier.

"Det er bare for meget. Hvorfor ville nogen nogensinde skrive sådan noget til en anden person? Det er latterligt. Det ville aldrig ske, at nogen sagde sådan noget til mit ansigt," lyder det fra ham.

I disse dage er Holger Rune i fuld gang med de sidste forberedelser til Wimbledon, der løber af stablen fra mandag. Her kommer den unge dansker dog ikke i aktion. Han må derimod vente til tirsdag.

Når han træder ind i Wimbledon på tirsdag, bliver det i en kamp mod briten George Loffhagen. Han er kommet med på et wildcard, hvorfor det ikke bør være et problem for den 20-årige dansker at vinde kampen.

Der er endnu ikke blevet fastsat et specifikt tidspunkt for kampen. Det vides dog, at den kommer til at løbe af stablen tirsdag.

Holger Rune har tidligere haft vanskeligt ved at præstere på græs. I år har han vist, at han har forbedret sig, da han spillede sig frem til en kvartfinale i Cinch Championships.

Derfor er der også forventninger til, at han klarer sig bedre ved Wimbledon i år, end han gjorde sidste år.