Holger Rune med klar besked til buhende fans

15/05/2023 09:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Hector Vivas/Getty Images

Mest læste i dag

Danske Holger Rune vandt søndag sin kamp mod italienske  Fabio Fognini, og havde efter kampen en klar besked til en gruppe fans.

Holger Rune havde ikke i sinde at lade sig påvirke at publikum, da han søndag sikrede sig avancement i Italian Open mod italienske Fabio Fognini.

Publikum gjorde ellers, hvad de kunne, for at bringe den danske stjerne ud af fatning. Flere gange i løbet af kampen blev han mødt af piften og buhråb.

På trods af et ihærdigt forsøg, viste det sig dog hurtigt, at det ikke var nok. Og efter kampen havde Rune også en helt særlig besked til disse tilskuere.

"Der var et par gutter, der forsøgte at få mig til at miste fokus bagved banen. Men gutter, det virkede ikke," lød det fra Rune i sit interview efter kampen.

"Jeg forblev i zonen, og jeg tror mest af alt, at det var for at støtte ham (Fognini, red.) gennem kampen. Selvfølgelig blev det hele lidt vildere, da det begyndte at blive tæt i første sæt."

Han forklarede også, at han var glad for, at han havde holdt sig til sin plan. Ydermere sagde han også, at han selv mente, at han havde spillet en god kamp.

Allerede fra starten af kampen blev Rune mål for buhråb. Disse tog kun til, da det begyndte at blive tæt, da danskeren pludselig virkede usikker.

I andet sæt forholdte det sig helt anderledes, hvor Rune viste en noget mere koldblodig side af sig selv. Derfor vandt han også kampen sikkert med 6-4, 6-2.

Dermed har han også sikret sig avancement til næste runde i Italian Open, hvor han kan se frem til at møde australske Alexei Popyron.

Popyron ligger i skrivende stund nummer 77 på verdensranglisten, hvor Rune ligger nummer 7. De to spillere har aldrig mødt hinanden før.