Holger Rune med stor hyldest af Wozniacki

Af: Nicolai Busekist

|

08/08/2023 07:33

Mest læste i dag

Holger Rune har hyldet den danske stjerne Caroline Wozniacki, der snart gøre comeback som professionel tennisspiller.

Tennistalentet Holger Rune lægger ikke skjul på, at han ser frem til, at Caroline Wozniacki inden længe får sit comeback på højeste niveau.

I disse dage befinder begge spillere sig i Canada. Rune befinder sig i Toronto, mens Wozniacki er i Montreal. Sidstnævnte skal spille sin første kamp tirsdag, hvilket også er hendes første professionelle kamp i over tre år.

Derfor fik Rune naturligvis spørgsmål omkring dette på sit pressemøde forud for ATP 1000-turneringen i Toronto. Her sagde han, at han synes, at hendes comeback er meget spændende.

"Det er super spændende. Jeg trænede med hende for nogle dage siden i Monaco, og hun ramte bolden fantastisk," lød det fra ham ifølge Ritzau.

For tre og et halvt år siden meldte Wozniacki ud, at hun ville indstille sin karriere. Det gjorde hun efter Australian Open i januar 2020, men nu er hun klar til at vende tilbage.

Og skal man tro Rune, så vender hun ikke bare tilbage for sjovs skyld. Han har slået fast, at hun spillet rigtig godt.

"Jeg var overrasket over, at hun spillede så godt, men hun er meget målrettet, når hun går efter noget. Så jeg er sikker på, at hun kommer til at gøre det god," sagde Rune med henvisning til deres træning i Monaco.

Han er også sikker på, at hun vil 'blive farlig', når hun for alvor får spillet sig varm. Det kan dog være, at det tager lidt tid, da hun har været væk fra sporten i mange år.