Holger Rune reagerer efter turneringssejr

Af: Nicolai Busekist

|

24/10/2022 07:54

Mest læste i dag

Holger Rune havde god grund til at smile, da han søndag vandt over Stefanos Tsitsipas i finalen i Stockholm Open.

Søndag beviste Holger Rune igen, at han har evnerne til at spille med i toppen af international tennis.

For anden gang i år lykkedes det ham nemlig at vinde over græske Stefanos Tsitsipas, der i skrivende stund ligger nummer fem på verdensranglisten.

Kampen formåede han at vinde med cifrene 6-4, 6-4, hvilket var nok til at sikre ham, at han kunne vinde den anden ATP-titel i sin karriere.

Efter kampen gjorde han det klart, at han på forhånd var klar over, at det ville være en svær kamp. Til trods for dette, lykkedes det ham at besejre den græske stjerne.

"Det var en utrolig kamp. Jeg vidste, det ville blive virkelig svært, og det var det. Jeg prøvede bare at holde mig til planen, for jeg skulle spille mit bedste for at vinde i dag, og det var godt, at jeg kunne finde det niveau," lød det fra Holger Rune efter kampen ifølge Ritzau.

Han tøvede dog ikke med selv at sige, at han spillede en rigtig god kamp. Faktisk mente han selv, at det var 'meget tæt på perfekt'.

"Det var meget tæt på perfekt. Jeg lavede mange returneringer og spillede godt i mine server. Stefanos er en fantastisk spiller, og han gør det altid meget svært for en. Det var en virkelig sjov kamp at spille," lød det også fra ham.