Holger Rune reagerer på buhråb

01/05/2023 09:20

|

Nicolai Busekist

Foto: Pim Waslander/Soccrates/Getty Images

Mest læste i dag

Holger Rune blev sendt søndag aften sendt ud af Madrid Open, men det var ikke helt uden drama.

Det var ikke ventet, at Holger Rune ville blive mødt af den store mængde kærlighed fra det spanske publikum, da han søndag aften skulle spille mod spanske Alejandro Davidovich Fokina ved Madrid Open.

Alligevel formåede han at skabe negativ opmærksomhed omkring sig selv, hvilket fik det spanske publikum til at buhe.

Det skete efter, at Fokina i første sæt brokkede sig over en beslutning. Dette fik Rune til at fjerne det mærke i gruset, som den spanske spiller ønskede at få målt efter.

Det var bestemt ikke noget, de fans af på lægterne, da der blev fulgt op med buhråb - og de stoppede ikke. Tværtimod fulgte de ham resten af kampen, der endte med at blive afgjort efter tre sæt.

Efter kampen har han udtalt sig til TV 2 Sport, hvor han forklarede, at han blot havde et ønske om at spille tennis, i stedet for at diskutere en beslutning, der allerede var blevet truffet.

"Jeg vil egentlig bare gerne spille tennis og ikke diskutere et mærke i ti minutter. Det er hawkeye, der bestemmer, om bolden er inde eller ude, så der er ikke så meget at gøre, men igen – jeg vil bare gerne spille tennis," sagde Rune til TV 2 Sport efter opgøret.

Han blev også spurgt om, hvordan han havde det med, at publikum ikke blot buhede af ham, men også ved flere lejligheder direkte chikanerede ham - for eksempel når han skulle serve.

"Det er en del af gamet. Han er hjemmebanespiller. Som jeg sagde, så vil jeg bare gerne spille tennis, men han brugte lang tid på at diskutere om det mærke i starten. Sådan er det," lød svaret fra det danske talent.