Holger Rune roser modstander efter sejr

Af: Nicolai Busekist

|

28/02/2023 11:56

Mest læste i dag

Holger Rune vandt tidligt tirsdag morgen dansk tid over Ben Shelton i første runde af ATP-turneringen i Acapulco. Efter kampen roste han sin modstander.

Til trods for, at han kunne trække sig sejrrigt ud af kampen mod Ben Shelton, var det ikke en kamp, der blev vundet helt uden problemer.

Især den amerikanske spillers serv viste sig at være et problem for den unge dansker. Flere gange leverede han nemlig serv med over 230 kilometer i timen.

Alligevel endte Rune med at vinde over Shelton i i første runde af ATP 500-turneringen i Acapulco i Mexico.

Efter kampen fortalte han til TV 2 Sport, at det især var modstanderens serv, som han havde svært ved at få under kontrol i løbet af kampen.

"Han spillede virkelig god tennis, og han har en stor serv. Det er en af de hårdeste server, jeg har stået overfor. Nogle gange servede han over 230 kilometer i timen på førsteserven. Det er meget kraftfuldt," sagde han.

Da kampen var slut, havde Rune vundet over Shelton i tre sæt med cifrene 6-7, 6-4, 6-2.

På trods af, at den 19-årige danske var klar favorit til at vinde kampen, havde han i perioder svært ved at få det hele til at fungere.

Som tidligere angivet, var det især det faktum, at den 20-årige Shelton, der for nylig nåede frem til kvartfinalen i Australian Open, blev ved med at serve hårdt, der viste sig at være et problem.

I et interview på banen efter kampen, udtalte den danske tennisstjerne, at han var glad for, at han håndterede kampen, som han gjorde.

"Jeg var meget glad for den måde, som jeg håndterede det på mentalt," sagde han efter kampen, hvor han også betegnede kampen som 'supersvær'.