Holger Rune slår fast: Har ikke nået mit fulde potentiale

Af: Nicolai Busekist

|

25/03/2023 11:58

Mest læste i dag

Tennisstjernen Holger Rune er ikke i tvivl om, at han kan opnå mere, end han allerede har gjort. Selv føler han, at han kun har nået halvdelen af sit potentiale.

I en alder af blot 19 år, kan danske Holger Rune bryste sig af at have vundet en ATP Masters 1000-turnering, have stået i en Grand Slam-kvartfinale og være nr. 8 i verden på ATP-ranglisten.

Det hele er tilmed sket inden for relativt kort tid. Til trods for dette, mener den unge stjerne, at han langt fra har nået sit fulde potentiale.

Han mener derimod, at der stadig er masser af udvikling i fremtiden, og at han stadig har meget at lære.

"Jeg tror, jeg har nået måske 55 eller 60 procent af mit potentiale," lød det fra Holger Rune til ATP's hjemmeside.

"Jeg er 19 år, så jeg føler, at jeg stadig har meget at lære. Når jeg er derude og spiller, føler jeg stadig, at jeg kan blive meget bedre, hvilket på en måde er rart, men nogle gange frustrerende."

"Jeg er bare nødt til at se på det som en positiv ting. Jeg er nr. 8 i verden nu, og jeg har nået - tror jeg - måske 55 eller 60 procent af mit potentiale, så det er en positiv ting."

Derudover udtalte han sig også om sit nederlag til Stan Wawrinka, der i tredje runde sendt ham ud af turneringen i Indian Wells.

"Jeg spillede ikke særlig godt, men kredit til Stan: han slog mig. Man har den slags kampe nogle gange, og man skal bare lære lidt af det og komme videre så hurtigt som muligt," sagde Rune.

Natten til lørdag dansk tid vandt den unge dansker sin første kamp i Miami Open, da han vandt over ungarske Marton Fucsovics i to sæt.

Tennis nyheder

På Sport.dk finder du dagens største tennis nyheder.