Holger Rune stjæler igen alle overskrifter: Folk kan ikke tro deres egne øjne, når de ser videoen

Af: Emil Martesen

|

16/08/2023 18:30

Mest læste i dag

Hele Danmarks Holger Rune får i den grad alle til at tabe kæben.

Hvis man ønsker at blive god på tennisbanen, så skal man blot rette blikket mod Holger Rune.

Den unge dansker deler nemlig ivrigt ud af sine træningsritualer på de sociale medier, så de håbefulde fremtidige talenter kan få et tip eller to på, hvordan man kan gøre sig bedre med ketsjeren eller konditionen.

Men én video er netop har set dagens lys, viser en noget ‘alternativ’ træningsmetode fra gentofteborgeren.

I videoen ses Rune øve hurtigt fodarbejde og sving med armene – i bar overkrop, og i en tom stue.

Den tidligere top-10 spiller Chanda Rubin fik medværterne på Tennis Channel til at grine højlydt, da hun kommenterede på den skægge video midt i bedste sendetid.

‘Hvor er møblerne? Har han flyttet sine møbler ud, eller hvad foregår det her?’, hvor folkene i studiet også fik sig et godt grin over danskerens noget paradoksale træningsrutine.

Videoen er sidenhen blevet delt og vist verden over, og til stor underholdsværdi.

Heldigvis har Rune en god portion selvironi, og har selv delt videoen på hans egen X-profil. I teksten skriver han, at man skal forestille sig at tjekke ind på et Airbnb-hjem, og det første man går i møde når man træder ind af døren, er den svedende dansker springe frem og tilbage.

Du kan se den skægge video her:

Holger Rune er sat til at brillere på tennisbanen endnu engang i aften i den årlige ATP-turnering i Cincinnati. Her skal han møde turneringens wildcard-spiller, amerikanske Mackenzie McDonald.