Holger Rune stryger videre

Af: Nicolai Busekist

|

12/03/2023 07:58

Mest læste i dag

Holger Rune spillede natten til søndag sin første kamp i Indian Wells, hvor han slog hjemmebanehåbet Mackenzie McDonald ud af turneringen.

Danske Holger Rune var effektiv, da han natten til søndag spillede mod Mackenzie McDonald i anden runde ved ATP 1000-turneringen Indian Wells.

Efter en time og 20 minutter havde den danske stjerne vundet med cifrene 7-5, 6-3, og er derfor klar til næste runde af den store turnering.

Som følge af, at han er syvendeseedet i turneringen i Indian Wells, har han ikke spillet første runde. Derimod trådte han direkte ind i anden runde.

Det var første gang, at Rune og McDonald, der er nr. 53 i verden, stod over for hinanden, hvilket altså endte med en dansk sejr.

Under kampen blev begge spillere påvirket af vinden, som de hver især var nødt til at tilpasse sig til. Efter kampen udtalte Rune, at han var godt tilfreds med sin præstation i kampen.

"Mackenzie er en svær spiller at spille mod, så jeg skulle være der fra start. Men som jeg fandt min rytme, og jeg følte mig bedre tilpas, tog jeg mere kontrol over pointene, hvilket var en del af planen. I andet sæt følte jeg, at jeg spillede bedre og bedre," sagde han til TV 2 Sport ifølge Ritzau.

I tredje runde skal Holger Rune møde schweiziske Stan Wawrinka. Ham har han spillet mod tidligere. Kampen vil blive spillet natten til tirsdag dansk tid.