Holger Rune taler ud efter finalenederlag

17/04/2023 07:55

|

Nicolai Busekist

Foto: Hector Vivas/Getty Images

Mest læste i dag

Holger Rune var tæt på at vinde Monte-Carlo Masters søndag, men i sidste ende var det russiske Andrey Rublev, der kom ud på toppen.

I sidste del af den lange finalekamp mod russiske Andrey Rublev, slap kræfterne op for Holger Rune, hvorfor det ikke blev til en sejr i den store turnering Monte-Carlo Masters. 

Til trods for, at han fik bragt sig selv i front med 4-1 i sidste sæt, var det ikke nok, for her gik han i stå, hvilket hans modstander formåede at udnytte.

Efter kampen har Holger Rune udtalt, at han var træt, og at han ikke havde mere energi tilbage i benene, da hans finale begyndte blot 17 timer efter, at han havde vundet over italienske Jannik Sinner i semifinalen.

"Det var en lang kamp i går. Vi sluttede sent," siger Rune i et interview med tennisforbundet ATP efter kampen.

"Jeg havde ikke ret meget tid til at komme mig. Det er, hvad det er. Jeg gav det alt (i finalen, red.). Jeg havde ikke mere i mig. Jeg gjorde, hvad jeg kunne, og jeg var meget tæt på."

I en alder af blot 19 år kunne Rune have været den første teenager til at vinde Monte-Carlo Masters, siden denne bedrift blev opnået af spanske Rafael Nadal. Han vandt turneringen i 2006, hvor han også var 19 år gammel.

I sidste ende havde det danske talent desværre ikke energien til at hive en sejr i land, og han måtte i stedet se til, men Rublev tog den første Masters 1000-titel i sin karriere.

Efter kampen udtalte han også, at han følte, at han var i kontrol, hvilket han også mente, at han var i første sæt. Men han fik ikke lukket kampen, og han kunne derfor ikke tage en sejr med hjem.