Holger Rune taler ud om skade

02/07/2023 07:07

|

Nicolai Busekist

Foto: Justin Setterfield/Getty Images

Mest læste i dag

Holger Rune har udtalt sig om den skade, der potentielt kunne have truet hans deltagelse i Wimbledon.

20-årige Holger Rune formåede at give fans i hele verden et stort chok. Pludselig var der nemlig meldinger om, at han var nødt til at afbryde sin træning på grund af en skade.

Heldigvis har det vist sig, at det ikke er en slem skade. Derfor er det ikke noget, der kommer til at stå i vejen for hans deltagelse i Wimbledon.

Dette ændrer dog ikke på, at han lørdag var nødt til at afbryde sin træning, fordi han fik problemer med ryggen. Alligevel lyder det, at hans fans ikke behøver at frygte noget på denne front.

Det har han gjort klart på et pressemøde lørdag, hvor han også har uddybet, hvad der gik galt, siden han måtte afbryde sin træning.

"Det var muskulære problemer. Jeg har trænet meget den seneste uge, og musklerne var helt spændte. Det er ikke noget farligt, og nu skal jeg bare have en masse behandling og så forhåbentlig være fit for fight tirsdag," sagde han til B.T.

Desuden forklarede han også, at han ikke blev bekymret over det. Han kender nemlig godt til følelsen, da det ikke er første gang, det er sket for ham.

"Nej, for jeg kender følelsen. Jeg har haft den før, og det er muskulært, så der er ikke noget at være bange for," lød det fra den unge dansker.

Holger Rune nåede ikke engang at træne en halv time, før han blev tvunget til at afbryde sin træning. Derfor er det desværre ikke meget, han har fået trænet i denne weekend indtil videre.

Ifølge B.T. var årsagen, at han kunne mærke et riv i den øverste del af ryggen. Dette gjorde, at han ikke var i stand til at fortsætte med sin træning.

Den 20-årige tennisstjerne har stadig lidt tid til at få gjort sig klar til Wimbledon. Han spiller nemlig først hans første kamp mod britiske George Loffhagen tirsdag.