Holger Rune tvunget til at trække sig

Af: Nicolai Busekist

|

17/02/2023 07:58

Mest læste i dag

Holger Rune var nødt til at trække sig fra kampen mod Gijs Brouwer. Han er derfor ude af ABN Amro Open.

Den 19-årige Holger Rune er ude af ATP 500-turneringen ABN Amro Open, der bliver spillet i hollandske Rotterdam.

Den unge stjerne var favorit til at vinde sin kamp over hollandske Gijs Brouwer, der ligger nummer 160 på verdensranglisten, men sådan blev det ikke.

Da stillingen lød på 4-6, 0-4 var han tvunget til at trække sig, hvilket betyder, at han nu er ude af ABN Amro Open.

Efter at have tabte tre partier i træk i andet sæt til Brouwer, valgte Rune at få behandling for et problem med sit højre håndled. Dernæst forsøgte han at spille videre, men efter et parti måtte han trække sig.

Han har efterfølgende forklaret, at han har døjet med et problem i sit håndled siden Australian Open i januar, hvor han væltede på banen og tog fra med sin hånd.

"Jeg har spillet igennem lidt smerte, men i dag gjorde det mere og mere ondt, som kampen skred frem, og til sidst gjorde det for ondt til at fortsætte," sagde Holger Rune til TV 2 Sport ifølge Ritzau.

Det var tydeligt, at det danske talent havde svært ved at finde sit høje niveau, og inden han fik behandling for sin skade, havde han tabt intet mindre end otte partier i træk.

Ikke alle tog godt imod, at den 19-årige dansker valgte at trække sig fra kampen. En del af publikummet i Rotterdam kvitterede nemlig ved at pibe, da han forlod hallen.