Holger Rune vil ikke svare: Synes det er tåbeligt

Af: Nicolai Busekist

|

27/06/2023 06:36

Mest læste i dag

Det er en debat, der har kørt i flere år. Og det er en debat, der kommer til at fortsætte mange år endnu.

I lang tid har der været en debat om, hvem af Rafael Nadal, Roger Federer og Novak Djokovic, der kan kåres som den bedste nogensinde.

Det er et emne, som de fleste har en holdning til, men det er ikke tilfældet for danske Holger Rune. Tværtimod ønsker han ikke at hoppe med på vognen, da han synes, at det er tåbeligt.

"Jeg synes, debatten er tåbelig," svarer den danske tennisstjerne til First Sport, da han bliver spurgt om, hvem af de tre stjerner, der er den bedste nogensinde.

"Vi taler om tre helt fantastiske spillere på hver deres måde. De er alle tre en kæmpe inspiration for de kommende generationer," fortsætter han.

Holger Rune har derfor ikke et ønske at pege på en af dem som 'Greatest Of All Time'.

Til gengæld har han rosende ord at sige om Djokovic, som han flere gange har haft æren af at spille mod. Overfor First Sport gør han det klart, at du kan være sikker på at blive straffet, hvis du begår en fejl mod den serbiske stjerne.

Rune og Djokovic har spillet mod hinanden tre gange, og faktisk står der 2-1 til danskeren. Derfor kan den 20-årige Rune bestemt ikke tillade sig at være skuffet over sin egen indsats på dette punkt.

Inden længe bliver der taget hul på dette års Wimbledon. Her regner Rune dog ikke med, at han vil kunne udfordre Djokovic.

Den danske tennisstjerne er ikke den store fan af græs som underlag. Sidste år vandt han derfor ikke en eneste kamp på græs. Det har vist sig at være anderledes i år, hvor han formåede at spille sig frem til semifinalen i Cinch Championships i London.